PODROBNOSTI TRAGIČNE NESREČE NA ISTRSKEM IPSILONU: Kriva je bila vožnja v nasprotno smer

Kronika

Sinoči se je na istrski magistrali zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrla ena oseba, še ena pa je bila poškodovana. Kriva je bila vožnja v nasprotno smer. 

Fotografija je simbolična. 

Nesreča se je zgodila, ko je 59-letnik vozil osebni avtomobil Opel puljskih registrskih oznak po avtocesti od predora Učka proti Lupoglavu v nasprotni smeri. Voznik je namreč zapeljal na avtocesto na priključku Lupoglav, obrnil in nadaljeval vožnjo nazaj proti Lupoglavu. Po približno dveh kilometrih vožnje po napačni strani je pripeljal do ovinka, kjer je bila preglednost ceste nezadostna, in trčil v osebni avtomobil znamke Audi z zagrebškega registrskega območja, ki ga je pravilno iz smeri Lupoglava vozil 35-letnik.

Zaradi silovitosti udarca je avtomobila odbilo in trčila sta v varovalno ograjo, je istrska policija sporočila na svoji spletni strani.

Voznik Opla je umrl na kraju dogodka, njegovo truplo pa so prepeljali na patologijo puljske bolnišnice na obdukcijo in ugotovitev vzroka smrti. Voznika Audija so prepeljali v reško bolnišnico, kjer so ugotovili, da je lažje poškodovan.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija