HUDA NESREČA AVTA SLOVENSKIH REGISTRSKIH OZNAK: Štirje mrtvi, med njimi otrok

Kronika

V prometni nesreči na avtocesti Zagreb - Beograd nedaleč od hrvaško-srbske meje so danes nekaj po polnoči umrle štiri osebe, ena pa je bila poškodovana, je sporočila vukovarsko-sremska policijska uprava. Kot je dodala, je bilo v vozilu škoda octavia s slovenskimi registrskimi tablicami pet državljanov Srbije.

Policija je pojasnila, da je voznik peljal proti Zagrebu in da je v nekem trenutku nedaleč od počivališča Bošnjaci izgubil nadzor nad avtomobilom. Vozilo je zdrsnilo s cestišča in trčilo v zaščitno ograjo ob avtocesti.

V silovitem trčenju so umrle štiri osebe: 42-letni voznik in 14-letni otrok, 43-letnica in 47-letnik, 28-letni sovoznik, ki je bil edini pripet z varnostnim pasom, pa je lažje poškodovan.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
galeb |  26 .04. 2019 ob  15: 29
-1
@vseved
Kje ti vidiš, da to posebej poudarjajo?
Meni se podatek o slovenski registraciji vidi samo kot informacija ob vseh drugih informacijah, povezanih s to nesrečo. Če je imel avto slovenske registracije - bi, po tvojem, tega ne smeli omenjati? Lahko bi, po tvoje, sicer poročali vse v zvezi s to nesrečo, samo ne podatka, da je imel avto slovenske registracije?!!!
Kaj tebi tukaj ne štima? Res tega ne razumem. Meni se ta podatek ne zdi čisto nič spornega.
vseved |  25 .04. 2019 ob  11: 55
Zakaj toliko poudarjate da je imel avto slovenske tablice?