HUDA JUTRANJA NESREČA: Tovorno vozilo prebilo ograjo in padlo z viadukta (FOTO)

Kronika

Nekaj po 8. uri se je na ljubljanski obvoznici pred predorom Golovec v smeri Štajerske zgodila prometna nesreča, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. V hujši nesreči sta bila udeležena tovorno vozilo s cisterno in osebno vozilo. Po podatkih Gasilske brigade Ljubljana je tovorno vozilo prebilo ograjo ter padlo z viadukta Malence.

V cisterni ni bilo nevarnih snovi. Policisti informacije o nesreči še zbirajo. Na kraju nesreče so tudi gasilci in reševalne službe. Policisti voznike prosijo za strpnost, upoštevanje navodil policistov in upravljalca ceste.

"Po neuradnih informacijah naj bi bil še en osebni avto udeležen v prometni nesreči. Avto je ostal na avtocestnem viaduktu. Na tla je priletel samo voznik tovornjaka s prikolico," je za medije dejal vodja intervencije Tomaž Ažbe iz Gasilske brigade Ljubljana. Kot je povedal, gasilci intervencije še ne zaključujejo, ker izvajajo prečrpavanje hidravličnega olja naftnih madežev, ki so nastali po razbitju rezervoarja tovornega vozila.

Zaradi ogleda in odpravljanja posledic prometne nesreče je del avtoceste v smeri proti Štajerski zaprt in poteka samo po levem prometnem pasu. Iz smeri Rudnika je nastal daljši zastoj, ki je po podatkih prometno-informacijskega centra dolg približno 2,5 kilometra. Obvoz je možen po severni in zahodni obvoznici.

Posredujemo pri hudi prometni nesreči. Tovorno vozilo je padlo z viadukta Malence. Na terenu posreduje skupaj 18...

Posted by Gasilska brigada Ljubljana - Ljubljana Fire Brigade on Wednesday, November 13, 2019

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija