HUDA DELOVNA NESREČA NA PRIMORSKEM: Traktorski vitel ukleščil 47-letnika

Kronika

Včeraj ob 13.20 je 47-letni delavec na Gomancih popravljal gozdarski traktor. Pri tem je odpel hidravlično cev, zaradi česar je pritisk v hidravliki padel, posledično se je vitel spustil in ga ukleščil. Sodelavec je z drugim traktorjem dvignil prvi traktor in poškodovanega izvlekel. Odpeljan je bil v bolnišnico, kjer so ugotovili, da je hudo telesno poškodovan.

Fotografija je simbolična.

Ob 14.30 je 68-letni voznik mopeda v Portorožu med vožnjo zapeljal na pločnik in padel. Bil je lažje telesno poškodovan. V postopku je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola (1,33 mg/l). Izdan mu je bil plačilni nalog.

Ob 1.40 je 35-letni voznik osebnega avtomobila vozil po Kopališkem nabrežju v Kopru in pri zavijanju na Ferrarsko ulico zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal čez sredinsko zelenico ter trčil v zaščitno gradbeno ograjo. Nihče ni bil telesno poškodovan. V postopku je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola (0,52 mg/l). Izdan mu je bil plačilni nalog.

Ilegalne migracije

V preteklih 24 urah, od včeraj do danes do 6. ure, so policisti na območju PU Koper obravnavali sedem oseb, vsi so državljani Pakistana, ki so nedovoljeno prestopili državno s Hrvaško. Vse so obravnavali policisti PP Kozina. Vsi tujci so bili po končanih postopkih vrnjeni hrvaški policiji.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija