HUD INCIDENT V ŽIVEM PRENOSU NA FACEBOOKU: Ko so se z njim soočili lovci na pedofile, si je prerezal vrat

Kronika

Moški si je v prenosu v živo na Facebooku prerezal vrat, potem ko so se z njim soočili lovci na pedofile. 55-letnika so najprej takoj odpeljali v bolnišnico, nato pa aretirali zaradi suma vzpostavljanja stikov prek interneta z osebo, mlajšo od 14 let, z namenom spolnega občevanja in zaradi suma posedovanja ostrega predmeta.

Na Facebooku se je pred dnevi pojavil videoposnetek iz Anglije, ki prikazuje trenutek, ko si je moški prerezal vrat, a je bil posnetek kasneje odstranjen. Po poročanju časnika The Sun, so se z moškim soočili lovci na pedofile

Kot je pojasnil tiskovni predstavnik policije v Meseysideu, so policisti okoli 17. ure obravnavali incident v bližini policijske postaje Kirby, kjer je bil pridržan moški. S hudimi poškodbami grla so ga odpeljali v bolnišnico, njegovo stanje pa ostaja stabilno.

Preiskava je v teku, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem informacij, zasliševanjem prič in pregledujejo posnetke nadzornih kamer. "Upoštevajte, da gre za preiskavo v teku in ne ugibajte o okoliščinah tega incidenta, saj bi to lahko ogrozilo naše poizvedbe," je še dejal tiskovni predstavnik policije. Hkrati je pozval, naj vse morebitne informacije o domnevnih spolnih kaznivih dejanjih posredujejo policiji.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija