HRVAŠKA VODITELJICA SLOVENCA OBTOŽILA ZA PEKLENSKI DOPUST: "Vrgel nas je na ulico, okradel in na urgenco spravil mojo hčer"

Svet

V hrvaških medijih se je v soboto zvečer pojavila zgodba, v katero sta vpletena znana balkanska voditeljica Nikolina Pišek (poročena Ristović) in Slovenec Rok Gale. Hrvatica, ki se je poročila s Srbom, je Galeta obtožila, da se je zaradi njega njen družinski dopust spremenil v nočno moro, njena hči pa je po njegovi krivdi končala na urgenci.

Nikolina Pišek, poročena Ristović

Nikolina je skupaj z možem, hčerko in prijatelji dopustovala v luksuzni vili 4 Island v Kaštelu Starem, katere lastnica je Galetova žena Ana Šabić. Hrvaška voditeljica je vilo najela za 14 dni po ceni skoraj 20.000 evrov. Bivanje v njej pa se je končalo predčasno in po nepredvidljivem scenariju.

Voditeljica Galeta obtožuje, da je fizično napadel njenega moža, zaradi stresa pa se je njena hči onesvestila, odpeljati so jo morali na urgenco. Galetu očita tudi, da jih je nadzoroval prek kamer, ki so nameščene po vili, ob odhodu pa naj bi jih okradel, saj naj jim ne bi vrnil predmetov v vrednosti med 275 in 300 tisoč evri, piše Jutarnji list

Vila 4 Islands je v lastni Galetove žene 

Po besedah Hrvatice naj bi Gale neprestano nenajavljen prihajal na obisk, preverjal naj bi, kaj druščina počne v vili, jih opozarjal na vsako malenkost, zadrževal naj bi se tudi po 45 minut, postal naj bi celo tako domač, da je Nikolininemu možu 'ponujal' Brazilke, ki bi ga razvedrile.

Na dan, ko jih je Gale vrgel iz vile, naj bi jih ob prihodu z večerje pred zapornico pričakala dva oborožena varnostnika, ki naj bi druščini prepovedala vstop v hišo. Nikolinin mož naj bi se uspel izmuzniti v hišo, kjer naj bi v temi sedel Gale, Galetova žena pa naj bi kričala: "Četniška ku*** ki p*** srbski k *** ne bo vstopila v mojo hišo niti čez 15 življenj!"

Rok Gale (levo) ter Nikolina in njen mož

Voditeljica je poklicala policijo, a je ob njihovem prihodu ugotovila, da policisti poznajo Galeta in da jim ne bodo pomagali. Med plazom grdih in žaljivih besed so uspeli vzeti svojo prtljago in oditi.

Naslednji dan je Nikolnin mož odšel na policijo, da bi prijavil Slovenca in njegovo soprogo, a ga je tudi tam pričakal hladen tuš – Gale ga je prijavil zaradi domnevnih groženj, policija pa ga je zadržala za 24 ur. Policija je v zvezi s primerom potrdila, da so 1. avgusta zoper 42-letnega državljana Srbije vložili kazensko ovadbo zaradi groženj 49-letnemu Slovencu. Preiskujejo tudi prijavo 47-letne Hrvatice, ki so jo prejeli 31. julija.

Za 14-dnevno bivanje v vili so odšteli skoraj 20.000 evrov, a naj bi jo neprestano uničevali.

Gale ima drugačno plat zgodbe

Kot je pojasnil Slovenec, naj bi mu voditeljica in njeni prijatelji neprestano uničevali vilo, kljub opozorilom pa s početjem niso prenehali. Prišli naj bi z neprijavljenimi velikimi psi, ki so kljub prepovedi spali v posteljah. Za njimi naj bi dva dni čistilo kar osem ljudi. Zavrača tudi obtožbe, da jim je vzel vredne predmete.

Po incidentu se je na družbenem omrežju oglasila tudi Nikolina in zapisala: "Kateri je najboljši vic o Hrvatih in Slovencih? Da od treh obstoječih slovenskih kriminalcev na svetu naletiš na enega." 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
anton |  10 .08. 2020 ob  05: 51
... v njun odnos in način komunikacije ter dejanj se ne bi spuščal, komentiral ...
... če bi bila nepremičnina moja in bi jo dajal v najem bi z najemnikom (v danem primeru hrvaška estradnica) podpisal pogodbo, v kateri bi bili navedeni pogoji kaj se v vili lahko počne in kaj ne (ali je dovoljeno imeti živali ali ne) ...
... v pogodbi bi bilo navedene posledice, če se pogojev najamnik/turist ne bi držal (takojšnja izpraznitev nepremičnine ter plačilo "odškodnine" zaradi neizpilnjevanja pogodbe) ...
... v danem primeru je dotična imela velike pse, ki niso dovoljeni, estradnica gor ali dol, ko je nepremičnino najela je bila s podatkom seznanjena ...
... žal je današnji svet takšen, čisti računi dobri prijatelji ...
... that s all falks ...