HITRO TESTIRANJE TUDI V IZOLI: Potrebno se je predhodno naročiti!

Izola

V obalnih zdravstvenih domovih že več dni potekajo testiranja. Tako se je v ZD Izola mogoče testirati vsak delavnik med 10.00 in 12.00, se je pa potrebno predhodno naročiti na telefonsko številko 05 66 35 010, v času od 12.30 do 13.30. Testiranje ob delavnikih poteka tudi v ZD Koper. V ZD Piran pa so testiranja opravljali včeraj in danes do 11. ure.

V Zdravstvenem domu Koper so s testiranjem s hitrimi antigenskimi testi začeli včeraj. Tudi pri njih se je treba predhodno naročiti preko spleta na www.zd-koper.si ali ob delavnikih med 7. in 10. uro na številko 070 468 873. Teste bodo izvajali ob delavnikih med 13.00 in 17.00 na vstopni Covid točki ob Zdravstvenem domu na Bonifiki.

Ob odvzemu brisa je potrebno s seboj imeti osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja, treba je nositi zaščitno masko in upoštevati varnostno razdaljo). Rezultat testa je znan v približno 15 minutah in poslan v nacionalni register bolnikov. Z SMS sporočilom Nacionalni inštitut za javno zdravje testiranca obvesti o izvidu.

V ZD Piran je testiranje potekalo včeraj in danes v Luciji po sistemu drive-in, pod nadstreškom nujne medicinske pomoči. Zaključilo se je danes ob 11.00.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija