HITRI OSEBNOSTNI TEST: Vidite najprej moške ali ženske noge?

Trendi

Komunikacija je ključ do uspeha tako v poslovnem kot v čustvenem odnosu, ta hitri osebnostni test pa vam bo razkril, kakšen človek ste in kako komunicirate. Oglejte si optično iluzijo in odgovorite na vprašanje: "Najprej opazite moške ali ženske noge?"

Moške noge

Če najprej opazite moške noge, ste oseba, ki neposredno komunicira. Brez težav izražate svoje misli in občutke in jih delite z drugimi. Sposobni ste odlične komunikacije v vsaki situaciji, prav tako pa znate izraziti tudi svoja stališča. Pomanjkljivost te vrste komunikacije je, da večina ljudi ne mara neposrednosti. Pri svoji komunikaciji ne izbirate besed, s čimer lahko prizadenete sogovornika.

Ženske noge

Če ste prve opazili ženske noge, ste oseba, ki dolgo in globoko premišlja, preden odgovori. Včasih potrebujete veliko časa, da najdete prave besede, ki ustrezajo vašim občutkom, včasih pa lahko izrečete stvari, ki so si nasprotujoče.

Tega ne počnete namenoma, temveč zaradi svoje nezmožnosti, da ubesedite lastne misli in jih hkrati uskladite s tem, kar čutite. Dobro je, da si vzamete čas za oblikovanje svojih misli in njihovo ubeseditev, vendar ne pozabite, pomembno je, da je komunikacija z drugimi karseda jasna.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija