HIT S POPOLNJENO UPRAVO: Imenovali še dve ženski članici

Slovenija

Novogoriška igralniška družba Hit, katere vajeti je z januarjem prevzel Tomaž Repinc, bo imela kmalu popolnjeno upravo. Nadzorni svet družbe je namreč danes na Repinčev predlog za članici uprave imenoval Lilijano Sirk in Natašo Tišma. Petletni mandat bosta nastopili 21. januarja.

Kot so sporočili iz Hita, je Sirkova v Hitu zaposlena od leta 2000, zadnjih pet let kot vodja financ in računovodstva, Tišma pa je v podjetju od leta 1994 opravljala različne, predvsem vodstvene funkcije na področju igralništva in trženja.

Repinc je petletno vodenje Hita prevzel s 1. januarjem, potem ko so ga Hitovi nadzorniki na to mesto imenovali decembra lani. Na čelu igralnice je zamenjal Danjela Mlečnika, ki je po septembrskem odpoklicu uprave začasno vodil Hit.

Repinc je v Hitu zaposlen od leta 1993, ko je v igralniško-zabaviščem centru Korona v Kranjski Gori začel delati kot krupje. Delo je nadaljeval v Hitovi odvisni družbi v BiH, po usposabljanju na vseh poslovnih funkcijah v igralništvu v Novi Gorici je nato kot član uprave deloval v Hitovi odvisni družbi na Hrvaškem. V Slovenijo se je vrnil na mesto vodje Korone v Kranjski Gori, med letoma 2010 in 2013 je bil direktor igralništva in turizma v Hitu, od leta 2013 pa je znova vodil Korono.

Prvi mož Hita ima zahtevno nalogo, saj je poslovanje Hita pod pričakovanji, zapisanimi v poslovnem načrtu. Slabo poslovanje je bil razlog za septembrski odpoklic takratne uprave Hita, predsednika Janeza Mlakarja in člana Tevža Korenta.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija