GUBERAC O TRENERJU OLIMPIJE: Privlekel se je kot prostitutka za 1500 evrov

Koper

Anti Gubercu je zaradi dogodkov po sobotni tekmi med Koprom in Olimpijo, ko se je ob igrišču in v tunelu pred garderobami marsikaj dogajalo, zavrela kri. Kot je pri njem to že v navadi, je tudi tokrat svoje mnenje o dogodkih po tekmi in trenerju Ljubljančanov Albertu Rieri povedal brez dlake na jeziku.

Primorski podjetnik in predsednik FC Koper Ante Guberac nogomet, kot kaže, doživlja zelo čustveno. Takšna je bila tudi njegova reakcija na obnašanje Španca Riere, ki ga ocenjuje kot nedopustnega.

‼️ IZJAVA ZA JAVNOST ‼️ Po koncu tekme 24. kroga Prve Lige Telemach med FC Koprom in NK Olimpijo je na žalost vseh...

Objavil/a FC Koper dne Ponedeljek, 27. februar 2023

Kot je povedal v pogovoru za Sportklub, Olimpijo zelo spoštuje in priznava, da je trenutno najboljši klub v ligi. Zmotile pa so ga Rierine izjave, da bi morali derbi ponoviti, saj sam namreč meni, da so imeli sodniki dvojna merila in so pri svojih odločitvah večkrat posredovali v korist Olimpije.

A bolj kot dogajanje na igrišču so ga razjezile rasistične izjave, ki jih je po koncu tekme v tunelu izrekel Riera, ki je Koprčane označil za "ciganski klub". Nad tem je bil, kot pravi, presenečen in začuden, saj je bil Riera še nedolgo nazaj njihov igralec. Januarja 2016 se je namreč Španec iz Zavrča kot zvezdniška okrepitev preselil v Koper, a v drugi polovici sezone za Primorce odigral eno samo tekmo. Po koncu sezone je končal svojo nogometno kariero, katere krona so bili nastopi v majici Galatasaraya, Manchester Cityja in Liverpoola.

"Očitno je pozabil, na kakšen način je prišel v Koper leta 2016. Kot prostitutka se je iz Zavrča prodal za 1.500 evrov in s somišljeniki so klub spravili v peto ligo. Ta klub mu je takrat omogočil preživetje," je bil oster Guberac.

Čeprav Koprčanom letošnjo pomlad ne gre najbolje, doslej so na štirih tekmah namreč zbrali eno samo točko in z drugega mesta lestvice zdrsnili na peto, pa ima predsednik kluba v trenerja Zorana Zeljkovića polno zaupanje. Verjame, da je ekipa kakovostna in da so zdrsi tu in tam pač del življenja.

"Kar nekaj stvari nam ni šlo na roko v teh štirih tekmah, ampak življenje niso štiri tekme. Nima smisla objokovati, kar je bilo, krivi smo sami in sami se bomo iz tega tudi izvlekli. Ne morem pa preko tega, da se nekdo na našem stadionu, v našem domu tako obnaša," zaključi Ante Guberac, ki pričakuje, da bo Nogometna zveza Slovenije Španca za njegove izpade tudi primerno kaznovala.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
joe jaxson |  01 .03. 2023 ob  14: 08
za koliko eur pa se je ante grafist privlekel pa verjetno vesta samo mutoz in pope, al ja !?
kokodek |  28 .02. 2023 ob  21: 47
23
haha, zelo visok nivo komuniciranja, le kakšni osebki so to
Gabrijel |  28 .02. 2023 ob  21: 34
26
Nekdo reče nekomu Cigan, drugi pa temu Prostitutka. Le kdo je večji neotesanec?
ribič pepe |  28 .02. 2023 ob  15: 04
43
ni povedal Riera nič neresničnega!!!
madafaka |  28 .02. 2023 ob  13: 17
60
Kaj je ta Guberac spet glasen?! Glavni kriminalec na obali, pri sinkotu v kleti našli tudi več kil heroina.. taki nam obvladujejo državo, sramota!!
Caput Histriae |  28 .02. 2023 ob  12: 54
53
.... in s somišljeniki so klub spravili v peto ligo,... tu pa gre seveda velika zahvala tudi borisu in evi za vrhunsko opravljeno delo!!!