GROZODEJSTVA VODJE NAVIJAČEV SRBSKEGA PARTIZANA: Trupla umorjenih predelali v čevapčiče in jih poslali narkošefu kot dokaz (FOTO)

Kronika

Velja Nevolja, eden od vodij navijačev srbskega Partizana in mafijski morilec, je bil prijet februarja letos v veliki policijski akciji. Kmalu zatem so pričela na dan prihajati grozodejstva, dokazi o grozljivih umorih pa so bili najdeni na več lokacijah v Beogradu, po drugih srbskih mestih in celo na samem stadionu Partizana. Danes srbski mediji poročajo o sobi za mučenje, ki jo je policija našla s pomočjo zaščitene priče v vikendici.

V skrivni sobi hiše v naselju Ritopek, v predmestju Beograda naj bi pripadniki klana Veljka Belivuka, imenovanega Velja Nevolja, na najbolj grozljive načine mučili in ubijali svoje žrtve. Policija je med drugim našla industrijski stroj za mletje mesa, orodje, omaro polno orožja, sredstva za brisanje sledi ter gumijaste škornje do pasu, ki naj bi jih nosili med mučenji in uboji.

Najdena je bila omara s kirurškimi rokavicami, kislino in čistilnimi sredstvi, s katerimi so zabrisali krvave sledi.

Po brutalnih mučenjih, v omenjeni sobi naj bi umrle najmanj štiri žrtve, so jih razkosali. Dele trupla naj bi sprva metali v reko, potem pa so po navodilih narkošefa Radoja Zvicera iz njih naredili čevapčiče, ki so mu jih morali poslati kot dokaz likvidacije.

Prostore so našli s pomočjo zaščitene priče, pri tem pa so morali razbiti lažno steno v garaži. V črnem kovčku se je nahajala ostrostrelska puška. Srbski predsednik Aleksander Vučić je v TV oddaji, v kateri so pokazali posnetke notranjosti skrivne sobe, dejal, da je bila namenjena atentatom na politike. Pri tem izključuje, da je najverjetneje bil na listi za "strel" tudi sam.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
joe jaxson |  16 .05. 2021 ob  17: 22
zato jih kličejo "grobari"