GROŽNJE V KOPRU: 33-letnik s palico nad mlajša moška

Kronika

Zvečer so na Policijski upravi (PU) Koper dobili prijavo, da je 33-letnik v Kopru s palico grozil 21-letniku in 25-letniku. Po izrečenih grožnjah se je odpeljal. Policisti zbirajo informacije in obravnavajo sum storitve kaznivega dejanja grožnje.

Fotografija je simbolična. 

Pri Bošamarinu so policisti ustavili 28-letnega voznika traktorja, ki nima vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

V Postojni so imeli policisti v postopku 42-letnega voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0.00 mg/l, hitri test na droge pa je bil pozitiven na opiate. Odrejen je bil strokovni pregled.

Nekdo je v Prestranku ukradel moped znamke ZNEN F11/Fantasy 25, rdeče bele barve, registrskih številk LJ 0J-T4.

Policisti PU Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 37 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 96 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine, zaradi kršitev javnega reda so bile štiri intervencije.

V zadnjih 24 urah so obravnavali tudi tri ilegalne prehode državne meje, in sicer v Cepkih enega državljana Afganistana, pri Praporčah pa dva državljana Kosova, so sporočili s koprske PU.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija