GROŽNJE NEKDANJEMU PRIVRŽENCU GZOP: "Izrečene v družbi gospoda, ki je bil očitno oborožen"

Piran

Nedavna objava piranskega župana Đenia Zadkovića na Facebooku še vedno odmeva v javnosti. Kot je danes v oddaji Svet na Kanalu A ocenil eden bivših članov Gibanja za občino Piran (GZOP), so takšne izjave oziroma objave, kot si jo je Zadković privoščil na Facebook profilu, odraz njegovega ožjega kroga sodelavcev. Sam naj bi bil s strani Zadkovićevih sodelavcev deležen groženj.

Kot je povedal v oddaji Svet nekdanji sodelavec GZOP Ivan Hrkman, so Zadkovićeve izjave 'odraz njegovega ožjega kroga GZOP-ja'. "To z gotovostjo trdim, ker sem bil tudi sam v mesecu juniju deležen groženj s strani vidnega, izstopajočega člana GZOP-ja. Te grožnje so bile izrečene v družbi gospoda, ki je bil očitno oborožen," je povedal Hrkman. Groženj ni prijavil, ker meni, da je potrebno takšne zadeve urejati mirno in brez vpletanja policije.

Tomaž Gantar in Peter Bossman

Kot je povedal Zadkovićev tekmec na zadnjih županskih volitvah v Piranu, Tomaž Gantar, je takšno dogajanje pričakoval, predvsem zaradi neizkušenosti. Glede na privržence, ki jih ima Zadković, Gantar razume, da gre za svojevrstno provokacijo, a ocenjuje, da zagotovo ni na mestu. Bivši piranski župan Peter Bossman pa Zadkoviću svetuje, naj raje sploh ne komunicira preko Facebooka, ker bo tako zanj boljše.

Zadković je danes ponovno poudaril, da je šlo 'le' za način, sarkastičen in narobe razumljen. Odslej naprej se bo zadržano izražal ali pa bo zadevo prepuščal službi za stike z javnostmi, je še povedal.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
poc |  05 .02. 2019 ob  11: 36
35
Županu občine Piran predlagam, da namesto vseh pisanj po FB, še enkrat objavi svoj volilni program po točkah. Potem pa ob vsaki uresničeni obljubi iz programa, zraven samo pripiše, da je točka rešena.