GROZLJIVO POSILSTVO V DALMACIJI: 14-letnica se je upirala, a 18-letnika nista odnehala, dokler ni šla z njima

Kronika

V Splitu sta dva 18-letnika prestregla 14-letno deklico, ki se je vračala domov, jo odvedla na vrh nebotičnika in jo posilila. Ker se deklica ni vrnila domov pravočasno, jo je brat odšel iskat in jo uspel rešiti pred nasilneži. Dogodek je v javnost prišel v ponedeljek zjutraj in močno vznemiril hrvaško javnost.

Kot neuradno poročajo hrvaški mediji, sta 18-letnika 14-letnico poznala. Minulo sredo okoli 18. ure sta jo videla v parku in jo prestregla. Čeprav ni hotela iti z njima, sta bila vztrajna in nepopustljiva. Ko so prišli do zgradbe, sta jo potisnila v dvigalo, nato pa sta jo po stopnicah odvlekla na streho nebotičnika ter zaklenila vrata za seboj. Ker se ni pravočasno vrnila domov, jo je brat odšel iskat.

Bratu jih je uspelo najti in jo rešiti pred nasilnima golobradcema. Naslednjega dne je zadevo prijavila policiji, prepeljana je bila na zdravniški pregled, kjer so našli sledi nasilja, poročajo hrvaški mediji. Ko so ju policisti prijeli, je preiskovalni sodnik za oba 18-letnika odredil pripor.

Vendar to ni edini primer, ki zadnje dneve razburja hrvaško javnost. V Koprivnici so zaradi spolne zlorabe 8-letnega in 11-letnega otroka aretirali 70-letnika. V Bjelovarju pa so zaradi zlorabe otroka mlajšega od 15 let prijeli 19-letnika.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija