GROZLJIVKA V ZDA: 32-letnik obglavil očeta in objavil posnetek (VIDEO)

Kronika

Policija v ameriški zvezni državi Pensilvanija je včeraj aretirala moškega, ki je obtožen, da je obglavil svojega očeta. Tega je označil za izdajalca, ker je delal za zvezno vlado. Moški je dejanje objavil na YouTubu, kjer je nanizal več teorij zarote, zahteval odstop predsednika Joeja Bidna in zagrozil z umori zveznih uslužbencev.

32-letni Justin Mohn je po dejanju pobegnil z očetovim avtomobilom, vendar so ga policisti hitro izsledili s sledenjem mobilnemu telefonu, poroča Washington Post. Aretirali so ga nedaleč od mesta Levittown, kjer je izvršil grozljivo dejanje.

Pred tem je storilec na YouTubu objavil večminutni posnetek, v katerem je dejal, da je njegov oče 20 let delal za ameriško zvezno vlado in naj bi zato izdal državo. Ob tem je na posnetku vidna plastična vrečka z odrezano očetovo glavo.

V videoposnetku je tudi dejal, da migranti uničujejo ZDA, grozil skupnosti LGBT, skupini Črna življenja štejejo in gibanju antifa. Pozval je k ukinitvi zvezne vlade, ki naj bi jo vodilo omrežje izdajalcev.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija