GROZLJIVKA V BRAZILIJI: Ženo in hčer prisilil, da si izkopljeta grob in ju zakopal

Kronika

Fabricio Buim Arena Belinato je osumljen, da je pod teraso svojega doma zakopal dve trupli, soprogo in njeno hčer.

Brazilska policija je za njim že objavila tiralico, po tem, ko so našli trupli partnerke Cristiane Arene in njene 9-letne hčerke Karoline Vitoria. Po poročanju nekaterih tujih medijev naj bi bili žrtvi prisiljeni sami izkopati svoj grob, preden sta bili vanju zakopani.

Cristianenina druga hči, najstnica, je bila tista, ki je podala prijavo policiji. Kot poroča hrvaški portal 24sata, preiskujejo tudi njo, saj naj bi dala različne izjave. Najprej naj bi dejala, da je njena mati pobegnila z drugim moškim in s seboj vzela najmlajšo hčer. Sedaj pa pravi, da je Fabricio obe zakopal pod teraso.

Policija je prav tako identificirala sumljive transakcije z bančnega računa žrtve v decembru in januarju, ki naj bi jih izvršil njen partner.

Grozljiv zločin so odkrili, ko so policisti s kopačem prekopali teraso na domu osumljenca.

Kritike so usmerjene tudi v policijo, saj naj bi kljub razgovoru, opravljenem po najdbi trupel, osumljenca ob plačilu varščine izpustila. Slednji je pobegnil.

Njegov avtomobil so nazadnje videli v občini Presidente Prudente, ki je dve uri vožnje oddaljena od njegovega doma. Preiskava je še v teku. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija