GROZLJIVKA NA AVTOCESTI: Najmanj dva mrtva, vozila v plamenih, slišati je eksplozije (FOTO, VIDEO)

Kronika

Na avtocesti med Zagrebom in Beogradom so danes blizu hrvaške prestolnice trčili dva tovornjaka in trije avtomobili. Po nesreči je tovornjaka zajel ogenj. Po poročanju hrvaških medijev sta v nesreči umrla najmanj dva človeka. Avtocesta je zaprta v obe smeri.

⚠️Vozači Oprez na A3 ⚠️ Vatra guta kamione, autocesta A3 blokirana je za sav promet. Na autocesti A3, nedaleko od...

Posted by Granični prijelaz Maljevac on Wednesday, September 9, 2020

Nesreča se je zgodila malo po 16. uri na avtocesti nedaleč od cestninske postaje vzhodno od Zagreba, poroča časnik Jutarnji list na svoji spletni strani. V njej sta bila udeležena dva tovornjaka in tri osebna vozila, kako in zakaj se je nesreča zgodila, pa po poročanju spletnega portala index še ni znano.

Zaradi silovitega trčenja enega tovornjaka v drugega je izbruhnil požar. Na enem od tovornjakov so bili sodi, ki so verižno eksplodirali, kar je oviralo posredovanje gasilcev, je objavil časnik 24 sata na svoji spletni strani. Objavili so fotografijo s kraja nesreče, na kateri je videti vozila v plamenih ter več deset metrov visok plamen in črni dim. Spletni portal index pa poroča o močnih eksplozijah na kraju nesreče, na videoposnetku pa je med drugim videti goreč turški tovornjak.

Naplatne Ježevo... Gori kamion

Posted by BHTruck on Wednesday, September 9, 2020

Na kraju dogodka so policisti, reševalci in gasilci. Policija je sporočila, da bo podroben ogled kraja nesreče opravila, ko bo to mogoče.

Zaradi nesreče je avtocesta zaprta v obe smeri med razcepoma Ivanić Grad in Rugvica. Kolone na obeh straneh avtoceste so dolge približno tri kilometre, je objavil hrvaški avto klub (Hak) na svoji spletni strani po 18. uri.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija