GROZLJIVE PODOBE BEOGRAJČANK PO OBISKU ISTE KOZMETIČARKE: "Sprašujejo nas, če smo bile v požaru" (FOTO)

Trendi

Po tem, ko so po lepotnem posegu na svojih obrazih opazile opekline, kraste in brazgotine, so Beograjčanke odprle Instagram profil, kjer objavljajo fotografije poškodovanih obrazov. Njihov namen je opozoriti druge ljudi, saj ne želijo, da bi se še komu zgodilo nekaj tako groznega.

Te dni po družabnih omrežjih krožijo zastrašujoče fotografije iznakaženih obrazov Beograjčank. V istem kozmetičnem salonu so se poslužile t. i. brazilskih estetskih postopkov. 

Posledica ni bil lepši videz obraza, kot so pričakovale, temveč opekline, kraste in brazgotine. Šest žensk je svoje poškodovane obraze pokazalo javnosti in javno izpostavilo lastnico kozmetičnega salona.

"Namesto da bi lasersko zmanjšala nos, kar je oglaševala na Instagramu, je O. M. izvedla tretma, s katerim je požgala kožo," je rekla ena od poškodovanih strank.

"Te brazgotine bodo vidne do konca življenja. Le 70-odstotno se jih da popraviti," je dejala ena od nesrečnih obiskovalk salona.

Portal nova.rs je stopil v stik z lastnico O. M. "Naši posegi nimajo nevarnih posledic. Kakršna koli degradacija našega čudovitega dela bo posredovana ustreznim službam glede na to, da se izvaja proti-kampanja brez argumentov. Verjamemo, da bodo naše ustanove takšnim lažem naredile konec. Potem bodo ljudje lahko izvedeli resnico, ki jo bomo tudi objavili. Ne želimo posvečati pozornosti osebi, ki nas želi izsiljevati, nam groziti in nadlegovati normalne ljudi ter širšo javnost," je na obtožbe odgovorila lastnica.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija