GROZLJIVA TRAGEDIJA PRI SOSEDIH: Znane podrobnosti, kaj se je dogajalo v igralnici

Kronika

Zagrebški policisti so zaključili kriminalistično preiskavo pretepa, do katerega je prišlo minulo soboto zgodaj zjutraj v enem od klubov z igralnimi avtomati na Lastovski ulici v kraju Trnje. Varnostnik je zaradi hudih poškodb umrl v bolnišnici KBC Zagreb.

Policisti so ugotovili, da so 22-letnik, 23-letnik in 34-letnik prišli v klub z igralnimi avtomati, kjer sta se 22-letnik in varnostnik sprla. Besede so kmalu prerasle v fizično obračunavanje, v katerega se je vključil tudi 23-letnik. Po seriji brc in udarcev s pestmi sta mladeniča skupaj s 34-letnikom s kraja pobegnila.

Varnostnika so prepeljali v KBC Zagreb, kjer je zaradi hudih poškodb umrl.

22-letnika in 23-letnika so policisti predali pripornemu nadzorniku, zagrebškemu županijskem odvetništvu pa bo zoper njiju podana kazenska prijava.

Po poročanju hrvaških medijev so vsi trije vpleteni moški v navijaških krogih znani kot izredno nasilni. 22-letnik naj bi opravljal delo tajnika v enem od združenj, povezanim z navijači Dinama.

Kot je za medije povedal sorodnik do smrti pretepenega varnostnika, bi moral slednji zaključiti nočno izmeno ob 6.00. Okoli 4.30 so vstopili napadalci, ki naj bi želeli vstopiti v poslovne prostore kluba zadaj, zato je varnostnik posredoval.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prognostik |  05 .09. 2022 ob  15: 19
Vsi so znani, delajo kar hočejo, človek je umrl, nikome ništa.