GROZLJIVA SMRT MLADEGA NEMCA NA HRVAŠKEM: Ob padcu z jadrnice se je zagozdil v ladijski vijak

Kronika

V bližini hrvaškega otoka Šolta se je v nedeljo zgodila grozljiva nesreča. Mlad Nemec je padel z jadrnice, ki je nato zapeljala čez njega, ladijski vijak pa naj bi mu zadal smrtne rane. 

Fotografija je simbolična. 

Zakaj je 26-letni nemški državljan padel z jadrnice, ki je plula v bližini hrvaškega otoka Šolta, zaenkrat še ni znano. Moški naj bi z jadrnice Capella padel nekaj pred 12. uro dopoldne, ta pa je nato zapeljala čez njega. Ladijski vijak naj bi ga tako močno poškodoval, da je umrl na kraju nesreče. Truplo mladega Nemca se je po pisanju portala Slobodna Dalmacija celo zagozdilo v ladijski vijak.

Na jadrnici je bilo poleg žrtve še sedem oseb, vsi naj bi bili nemški državljani, ki so jadrnico hrvaške družbe najeli za dopustovanje. Sedaj poteka policijska preiskava, ki bo razkrila več podrobnosti grozljive nesreče, na kraju pa je bil tudi državni tožilec.

UPORABA EASYPARK APLIKACIJE SE OBRESTUJE: Plačaš le toliko, kolikor parkiraš (VIDEO)

EasyPark aplikacija, ki omogoča enostavno plačevanje parkirnine, je sedaj na voljo v vseh štirih obalnih občinah. Parkirnino lahko plačate z mobilno aplikacijo ali SMS-om Uporaba EasyParkove storitve je ali SMS-om. varna in enostavna ter lahko poteka na dva načina, z mobilno aplikacijo Velika prednost uporabe aplikacije je t. i. minutno parkiranje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija