GROZLJIVA PROMETNA NESREČA NA AVTOCESTI: Tovornjak zgrmel z viadukta, voznik padel iz vozila in na kraju umrl (FOTO, VIDEO)

Kronika

Včeraj ob 23.11 se je na avtocesti Lendava–Pince zgodila tragična prometna nesreča. Tovorno vozilo je zapeljalo s ceste na nadvozu in padlo v globino približno 20 metrov. Vozilo se je pri tem vnelo, ena oseba je umrla na kraju nesreče.

Voznik vlečnega vozila s priklopnikom slovenskih registrskih številk, je pri vožnji mimo oplazil drugo vlečno vozilo s priklopnikom, ki je zaradi okvare obstalo na voznem pasu, poroča Sobotainfo. Voznik je izgubil oblast in z vozilom prebil varovalno ograjo ter padel čez viadukt. Portal dodaja še, da je vozilo skoraj v celoti zgorelo, medtem ko je voznik padel iz vozila in je na kraju umrl. Skupno naj bi nastalo za okoli 150.000 evrov škode.

Pri prometni nesreči so posredovali IGE Nafta Lendava, PGD Lendava, PGD Dolnji Lakoš, reševalci ZD Lendava, DARS in OKC MS.

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi prometne nesreče na pomurski avtocesti med priključkom Lendava in mejnim prehodom Pince v smeri Madžarske zaprt vozni pas. Avtocesta je kratkotrajno, do 10 minut tudi zaprta.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija