GROZLJIV ZLOČIN NA KRKU: Mož ubil ženo, nato pa tri dni preživel z njenim truplom?

Kronika

V noči iz sobote na nedeljo naj bi se na otoku Krk, v istoimenskem mestu, zgodila grozljiva tragedija. Še vedno ni jasno, kdaj naj bi prišlo do zločina, mrtvo žensko, domnevno tujo državljanko, pa so v stanovanju večstanovanjske hiše na naslovu Ul. Mali Kartec 57 našli sinoči.

Fotografija je simbolična. 

Po pričevanju sosedov je življenje izgubila ženska srednjih let, domnevno Rusinja, ki živi v Nemčiji in naj bi bila sestra lastnice stanovanja, v katerem je bilo najdeno truplo. Domnevno naj bi bila zadavljena.

Sosedje so poročali, da je bilo tekom noči iz sobote na nedeljo iz stanovanja slišati glasno prepiranje, zmotilo pa jih je tudi, da so bile rolete več dni popolnoma spuščene. Omenjene ženske niso videli nekaj dni.

Policija je pozno sinoči še vedno opravljala preiskavo, zato uradnih informacij še niso posredovali. Sporočili so le, da je bil 27. julija popoldne v mestu Krk storjen umor na škodo tujega državljana.

Kot so poročali sosedje, je bilo v noči s sobote na nedeljo slišati dlje trajajoč prepir, ki naj bi bil nenadoma prekinjen okoli ene ure po polnoči, poroča Novi List. Že naslednji dan so videli soproga pokojne ženske, ki se je sprehajal okoli svojega belega Volva nemških registrskih tablic, s sebe pa je slačil in metal oblačila na tla.

Poklicali so policijo in reševalce, ki so se na naslovu pojavili po 19. uri.

Iz poročanj sosedov gre sklepati, da je bil omenjeni "ruski Nemec" v stanovanju s svojo mrtvo soprogo polne tri dni, še poroča 24sata.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija