GROZLJIV TROJNI UMOR: Vpričo 4-letnega otroka umoril partnerko, nato še njena starša

Kronika

V okolici Ptuja je včeraj popoldne prišlo do družinske tragedije, v kateri so umrli 61-letni moški ter ženski, stari 58 in 35 let. Vsi trije so v sorodstvenem razmerju, so sporočili s Policijske uprave Maribor. Policisti so odvzeli prostost njihovemu sorodniku, 35-letnemu moškemu, ki je bil odpeljan v bolnišnico.

O tem, da je prišlo do družinskega spora, so bili policisti obveščeni okoli 16.30. Po prihodu na kraj so našli mrtva 61-letnega moškega in 35-letno žensko. 58-letno žensko pa so odpeljali v bolnišnico, a je pozneje umrla.

Po poročanju Večera se je zločin zgodil v Gerečji vasi pri Ptuju. Zločin naj bi storil 35-letnik, ki ga policisti prepeljali v bolnišnico. Ali zaradi poškodb ali psihičnega stanja, za enkrat ni znano.

Tragedija naj bi se zgodila na dveh naslovih. 35-letnik naj bi vpričo 4-letnega otroka umoril partnerico, nato odšel v hišo njenih staršev in ju napadel z nožem. Domačini naj bi domnevali, da je moškega v takšno dejanje pognalo dejstvo, da mu je partnerica povedala, da je njunega razmerja konec.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
td |  26 .12. 2020 ob  11: 37
"Domačini naj bi domnevali, da je moškega v takšno dejanje pognalo dejstvo, da mu je partnerica povedala, da je njunega razmerja konec." A bi radi zdaj prevalili krivdo na partnerko, ki se je očitno hotela ločiti od očitne pošasti? Če se prej ni vedelo, se zdaj ve s kom je imela opravka. In to vpričo otroka. Še sreča sicer, da ni ubil otroka, mu je pa dodobra uničil življenje in še marsikomu. Zato bi morala bit toleranca nič že do sami groženj s smrtjo in podobnim, kar skoraj ne dvomim, da je moralo bit tudi v tem primeru.