GROZLJIV INCIDENT V ISTRI: Uslužbenec vodnega parka brutalno napadel mladega študenta (FOTO)

Kronika

V četrtek zvečer se je v Zambratiji pri Umagu odvil grozljiv in šokanten incident, v katerem je huje poškodovan mlad študent novinarstva Matej Markovinović. Slednji je za portal glasistre.hr opisal dogodek, v katerem ga je verbalno in fizično napadel eden izmed zaposlenih Aquaparka Zambratija, ki ga je z vso močjo udaril z veslom po glavi.

"Vse se je začelo v večernih urah, ko smo se z dvema prijateljema odločili za nočno kopanje na plaži v Zambratiji. V vodi smo zagledali omenjeni aquapark, ki ni nič drugega kot napihljiv tobogan in platforma. Želeli smo se povzpeti nanj, ne vedoč, da je očitno vreden toliko kot suho zlato in ne vedoč, da bom zaradi tega skoraj umrl," je situacijo uvodoma opisal Markovinović.

Po njegovem pričevanju je na surferski deski in z veslom tja takoj priplul zaposleni, "zaklical, naj grem dol in mi namenil še niz kletvic, ki niso niti malo primerne za nekoga, ki dela v vrhu turistične sezone in še delo, kjer so glavne stranke otroci".  

Markovinović naj bi tedaj stopil s platforme, zaposleni pa naj bi priplaval bližje njemu in njegovim prijateljem ter jih še naprej žalil in grozil, da jih bo pretepel. "V nekem trenutku je zamahnil z veslom proti meni, pri čemer sem v obrambi dvignil roke. Nato se je ustavil, jaz pa sem obrnil glavo, da bi se vrnil na plažo. Takrat sem začutil težek udarec, zaradi katerega sem skoraj padel v nezavest," opisuje.

Po poročanju omenjenega študenta, je "kri bruhala v vse smeri", zato se je ustrašil in šel ven iz morja, uslužbenec Aquaparka pa naj bi njegovima prijateljema še naprej grozil. Dve ženski, ki sta bili prav tako na plaži, sta nato poklicali rešilca. Markovinoviću so nudili zdravniško pomoč, zaradi udarca je dobil tudi štiri šive. Na kraj so prišli tudi policisti, ki so bili po njegovem poročanju zelo korektni, a storilca še vedno niso odkrili.

"Zaradi plezanja po vodnem parku, če se temu sploh lahko tako reče, sem se v Zagreb skoraj vrnil v krsti," je še dejal.

Policisti so potrdili, da so v soboto okoli 21.30 prejeli prijavo o kršenju javnega reda in miru na plaži v Zambratiji. Na kraju so naši dva 20-letnika iz Zagreba, ki ju je neznani moški, medtem ko sta bila v morju, najprej verbalno napadel, nato pa enega izmed njiju udaril z veslom po glavi.

Policisti še ugotavljajo okoliščine dogodka in moškega intenzivno iščejo, so pojasnili za glasistre.hr.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prognostik |  03 .08. 2021 ob  07: 05
@bayliner, @kokodrek, hahahaha
Članek opozarja na nedostojno vedenje mladih purgerjev, vidva pa mene postrežeta s kletvicami. A sta jih tudi vidva dobila s čim po tintari, da tako razmišljata?
pinkopalinko |  02 .08. 2021 ob  18: 20
-1
ko jim zmanjka slovencev za pretepat, so dobri tudi njihovi. Samo, da je kri. Tipično za tisto usrano čifursko gnezdo od umaga.
Prognostik |  02 .08. 2021 ob  10: 47
Kako ga je napadel odzadaj če je rana odspredaj?
Prognostik |  02 .08. 2021 ob  10: 46
-4
Sami tipi grejo na nočno kopanje - ve se - šli so fafat en drugemu.