GROZA NA OTROŠKEM NOGOMETNEM TURNIRJU: V hotel vdrli zamaskirani moški oboroženi s solzivcem in noži, eden zaboden

Kronika

V sarajevskem naselju Ilidža, kjer ta konec tedna poteka regionalni nogometni turnir za dečke, je včeraj prišlo do pretresljivega napada. V Hotel Hills, kjer so tekmovalci in starši nameščeni, je vdrla skupina zamaskiranih moških in napadla udeleženca turnirja, ki je imel pri sebi zastavo srbskega nogometna kluba FK Zvezdara.

Moškega, ki je bil v družbi soproge, so napadli s solzivcem. Ko so mu na pomoč priskočili starši drugih otrok, so huligani moškega zvlekli pred hotel, kjer jih je pričakala še večja skupina navijačev oboroženih z noži in baklami. Prišlo je do pretepa, v katerem je eden od Beograjčanov dobil vbodne rane.

Še pred tem naj bi prišlo do incidenta na nogometni tekmi. Skupina 7-letnih dečkov iz Splita, prav tako udeležencev turnirja, je skandirala "Ubij Srbina".  Vendar je otroke po poročanju medijev njihov trener takoj umiril. Le nekaj ur kasneje pa je prišlo do kaosa v hotelu in pred njim. Kot so povedali prisotni v hotelu, naj bi jih napadli zamaskirani navijači Sarajeva. V hotel jih je vdrlo deset.

Gre za velik hotel, v katerem je nameščenih 400 otroških nogometnih ekip s spremstvom. V okviru objekta pa se nahajajo nogometne sale, kjer potekajo tekme.

Kot še izpostavljajo mediji, čeprav gre za zelo velik dogodek, v hotelu nimajo nikakršnega varovanja oziroma varnostne službe.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Prognostik |  15 .01. 2023 ob  18: 24
Navadni Beograjčani, Spličani in Sarajlije. Otroci so imeli oročje in pištole ... zbudte se.