GOVORILI SMO Z OŠKODOVANKO: V Kopru ukraden že tretji Fiat 500, očitno na delu kriminalna združba!

Koper

V kratkem času so v Kopru na istem parkirišču za mestno tržnico ukradli že tretji osebni avtomobil znamke Fiat 500. Naključja ne more biti: po vsej verjetnosti je na delu kriminalna združba, ki preži na točno ta tip avtomobila.

Poročali smo že o dveh krajah osebnih avtomobilov Fiat 500 s parkirišča za tržnico v Kopru, tokrat so ukradli še tretjega. Lastnica nam je povedala, da sta z možem ob zaklepanju avtomobila opazila v bližini dva moška, ki sta vzbujala videz naključnih sprehajalcev.  Verjetno sta prav ta dva oprezala za primeren trenutek, ko bi lahko ob aktiviranju centralnega zaklepanja s posebno napravo prestregla signal brezstičnega ključa.

"Počutim se grozno," nam je zaupala, "zlasti zato, ker pristojni ne naredijo nič za varnost. Kljub temu, da je parkirišče plačljivo, nimamo nič od tega."  Čeprav na parkirišču ni varnostnih kamer, je tokrat tatove posnela varnostna kamera, ki je nameščena na stavbi, v kateri se nahaja NLB d.d.; posnetki naj bi bili že na policiji.

Glede na to, da gre za že tretjo krajo avtomobila iste blagovne znamke v kratkem času, so ljudje razburjeni in zaskrbljeni, kar se da zaslediti tudi po komentarjih na socialnih omrežjih. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Imperio  |  05 .06. 2023 ob  09: 20
Ker gredo v kontejner kar trije FIAT 500?
Piero Panin |  03 .06. 2023 ob  01: 04
Se mi zdi da s to tehnologijo je postalo se lazje sunit avto kot kadarkoli prej,ce je kdo gledal Mr.Beana ki je meu na vratih dodatno kljucavnico zdej lopovu ni treba niti razbijat sipe.
Mah zame je avto potrosni materjal samo da te pripelje in vmes kje ne crkne...ce je neprivlacen za pogledat tolko boljse da ni nobenega zanimanja