GOLE OTROKE V ISTRSKEM KAMPU SNEMALA OČE IN SIN: Mlajšega zadržali v priporu

Kronika

Rovinjski policisti so v enem od istrskih kampov aretirali 48-letnega in 79-letnega Nemca, ki sta snemala gole otroke. Po neuradnih podatkih portala Glas Istre, sta pedofilije osumljena oče in sin.

Fotografija je simbolična. 

Včeraj smo poročali, da je rovinjska policija izvedla kriminalistično preiskavo zoper dva nemška državljana, stara 48 in 79 let, zaradi suma storitve kaznivega dejanja izkoriščanja otrok za pornografijo.

Gostje kampa na območju Rovinja so namreč opazili sumljivo obnašanje dveh moških in takoj obvestili varnostnike, ti pa so poklicali policijo. Policisti so zaradi suma snemanja golih otrok na bazenu in v plavajočem vodnem parku prijeli dva moška. Na podlagi odredbe pristojnega sodišča so opravili preiskavo vozila in mobilne hišice, v kateri sta bivala nemška državljana.

Med preiskavo so policisti našli in zasegli ročno izdelano snemalno napravo, prenosni računalnik, fotoaparat, MP3 predvajalnik, štiri mobilne telefone, sedem USB ključkov in druge predmete.

Preiskava je razkrila, da sta moška v torbo, ki je bila podobna prenosnemu hladilniku, položila ročno izdelano snemalno napravo in na ta način snemala gole otroke.

Policija je oba pridržala. Po informacijah Glasu Istre je v priporu zadržala sina, medtem ko je očeta izpustila.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija