GEJEVSKE ORGIJE V BRUSLJU: "Pridemo s prijatelji, malo popijemo in se pogovorimo, nato pa se vsi poseksamo"

Svet

Organizator trenutno najbolj znanih orgij v Bruslju, zaradi katerih je tesni sodelavec Viktorja Orbána odstopil, pravi, da mu ni jasno, zakaj je nastala takšna "frka", ker "niso storili nič narobe".

Na sredini fotografije József Szájer

29-letni doktorand David Manzheley je na zabavo povabil deset svojih prijateljev, starih od 20 do 30 let. Vsi, ki so bili prisotni na zabavi, naj bi že preboleli novi koronavirus. Za belgijski časnik Het Laatste Nieuws in za madžarski tabloid Blikk je Manzheley dejal, da so bile na zabavi tudi medicinske sestre, ki so na vhodu za goste izvedle hiter test za covid-19. Evropski poslanec in poslanec Fidesza József Szájer ni bil eden od gostov, ampak je prišel v spremstvu prijateljev.

"Vedno povabim nekaj prijateljev, ki nato pripeljejo še nekaj svojih prijateljev in vsi se zabavamo. Malo se pogovorimo, malo popijemo, kot v gostilni. Edina razlika je, da imamo med seboj spolne odnose. Ne vem, kaj je s tem narobe. Vsi smo odrasli moški in vse to se zgodi v medsebojnem soglasju," je za medije povedal Manzheley.

Madžarski politik je bil edini, ki je poskušal ubežati policiji. Skozi okno stanovanja se je želel spustiti po žlebu. Mimoidoči ga je opazil in prijavil policiji. Szájerja je policija poskušala identificirati, vendar pri sebi ni imel nobenih dokumentov. V nahrbtniku so našli tablete ekstazija, on pa se je opravičil in rekel, da ne ve, kako so mu droge prišle v torbo. Kasneje so ga s pomočjo diplomatskega potnega lista prepoznali v njegovem stanovanju.

Szájer je prejšnji konec tedna odstopil z mesta poslanca Fidesza. Kot razlog je navedel "velik stres". Takrat še ni bilo znano, kaj je počel le nekaj ur prej. Konservativna stranka Fidesz ga je najprej podpirala, a ko je v medijih izbruhnil škandal in je Szájer priznal, da je bil na gejevski zabavi, so kmalu spremenili ton. "Njegovo dejanje je nesprejemljivo," je dejala radikalno desna stranka.

Člani skupnosti LGBTIQ (ta kratica zaobjema lezbijke, geje, biseksualne, transspolne, interspolne in ostale osebe, ki odstopajo od najpogostejše oblike spolne usmerjenosti – heteroseksualne) se vsak dan borijo proti stereotipom in predsodkom ter se zavzemajo za svobodno in odprto izražanje spolne usmerjenosti.

Szájer je nekoč pomagal pripraviti madžarski zakon, po katerem je zakonska zveza obravnavana kot skupnost moža in žene, kar pomeni, da je izrazil nepodporo članom LGBTIQ skupnosti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  05 .12. 2020 ob  14: 29
iz uaželjenosti se bo šel zunanji minister pumpat v ZDA, prvi in za infrastrukturo pa v sveto deželo