FURLANIJO PRETRESA GROZLJIV UMOR: Večkrat zabodel soprogo, medtem ko sta hčerki spali

Kronika

Danes ponoči je v kraju Codroipo pri Vidmu prišlo do grozljive družinske tragedije. 44-letni soprog je z nožem umoril 40-letno soprogo, medtem ko sta hčerki, stari 5 in 8 let, spali v svojih sobah.

44-letni Paolo Castellani je svojo 40-letno soprogo Elisabetto Molaro večkrat zabodel, nato pa pobegnil s kraja. Še pred tem je poklical 112 in odšel od doma. Njuni hčerki naj bi medtem spali v svojih sobah. Po prvih informacijah naj ne bi ničesar slišali ali videli. Socialna služba ju je predala v oskrbo starim staršem.

Ko so karabinjerji vstopili v družinsko hišo, so našli večkrat zabodeno truplo 40-letnice. 44-letnika pa so nekaj ur kasneje izsledili v bližini Vile Manin. Bil je peš in vidno šokiran, njegova oblačila pa so bila prekrita s krvjo. Bil je v tako hudem šoku, da so ga karabinjerji najprej odpeljali v bolnišnico, šele zatem pa na postajo na zaslišanje.

Po poročanju medijev naj bi se zakonca ločevala, s čimer pa naj se 44-letnik ne bi mogel sprijazniti. Vsaj zaenkrat naj ne bi preiskovalcem povedal še ničesar o okoliščinah grozovitega zločina. V zgodnjih jutranjih urah so v bližini tamkajšnje reke, ob cesti, po kateri je hodil osumljenec, našli tudi nož, s katerim je bila ženska zabodena.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija