FOTO: Dan odprtih vrat Srednje tehniške šole Koper

Koper

"Prihodnost? K nam je že prišla!" Tako so dijaki Srednje tehniške šole naslovili dan odprtih vrat, v katerem so obiskovalci imeli kaj videti. 

Letos so osrednjo temo dneva odprtih vrat navezali na računalnik. Predstavili so njegovo uporabo na različnih področjih, od računalniško krmiljenih obdelovalnih strojev, do računalnika v avtomobilu, glasbi, športu, pri učenju jezikov in pri vseh drugih šolskih predmetih. Na ogled so postavili tudi računalnik v mineralnem olju in predstavili novo info točko.

Dan odprtih vrat so obiskali številni lokalni politiki in pomembneži, med njimi koprski župan Boris Popovič in predsednik uprave Luke Koper Gašpar Gašpar Mišič.

Letos so se dijaki izkazali tudi s humanitarno noto, saj so zbirali rabljeno računalniško opremo za vse, ki si nove ne morejo privoščiti. 

Deli novico:

Smetar |  29 .11. 2013 ob  08: 04
Čestitke,ta šola proizvede bolj uporabne kadre kot UP!
koprcan |  27 .11. 2013 ob  13: 20
-4
Ma kaksne cestitne neki dej, pri nas moras biti mona, da bos delal tak poklic in to za minimalca. Naj kar pridejo bolgari tle delati, ker so ocitno cenejsi, mi pa bomo sli v tujino, toda to ne bo vec slovenija, ker slovenijo so ocitno prodali, saj to je njihov namen in za to niso krivi nasi maldi, temvec mafija.
Koperčan |  27 .11. 2013 ob  13: 09
Čestitke vsem fantom in ravnateljem,ter Županu da si je vzel čas za obisk na tej pomembni šoli,ker danes je več vreden poklic kot biti mafijski in tajkunski pravnik ali kaj drugega kot na primer menđer ekonomist tega je 100x preveč nam mankajo res take poklice,namesto iz bolgarije raje zaposlimo svoje.
v |  27 .11. 2013 ob  11: 08
-7
Sramota, da perete mozgane otrokom in jim dajate lazna upanja. Ljudje bi morali iti na ulico ne pa v solo!!! V bistvu je danasnja generacija vse bolj zabita, ker niso sposobni vec iti na ulico in se boriti za svoje pravice. Ce bi hoteli bi lahko bili vsi lepo doma oziroma na ulici in protestirali ne pa hodili v solo in zgubljali cas.
Bravo |  27 .11. 2013 ob  10: 31
Čestitke ravnatelju in vsem zaposlenim, posebno pa dijakom! In hvala Regionalu za dobre novice. To je to.