FIKSNI TERMINI HITREGA TESTIRANJA: V teh dneh in ob teh urah se lahko testirate v izolskem Meeting Point marina lounge baru

Izola

V izolskem lokalu Meeting Point marina lounge bar so poenostavili urnik hitrega testiranja na covid-19. Na njihovi terasi s pogledom na Marino Izola se lahko testirate v ponedeljek, sredo in petek med 8.00 in 11.00 ter med 16.00 in 18.00, v soboto in nedeljo pa med 9.00 in 11.00. Za 11 evrov vam še natisnejo potrdilo in postrežejo z brezplačno kavo.

V Meeting Point marina lounge baru v Izoli so kot prvi lokal v Sloveniji pričeli s hitrim testiranjem na covid-19. Poleg potrdila, ki vam ga natisnejo in ki ga lahko uporabite tudi za obisk vseh ostalih storitev, kjer je zahtevan PCT pogoj, pa vam na terasi s prečudovitim pogledom na izolsko marino postrežejo še brezplačno kavo po vaši izbiri. Seveda ob predpostavki, da je rezultat vašega testa negativen.

S tem tednom, od 27. septembra dalje, so tudi poenostavili urnik testiranj. Hitro testiranje je na voljo v ponedeljek, sredo in petek med 8.00 in 11.00 ter med 16.00 in 18.00, v soboto in nedeljo pa med 9.00 in 11.00.

Testiranje poteka v sodelovanju z ambulanto Gaia Med iz Postojne, opravljajo pa ga usposobljene medicinske sestre.

Cena hitrega antigenskega testa in natisnjenega potrdila je 11 evrov. Ob tem pa brezplačno prejmete še odlično kavo po vaši izbiri. Do 16. ure je brezplačna tudi ena ura parkiranja na bližnjem parkirišču.

????????????????????! Poenostavljen urnik hitrih testiranj na naši terasi ???????? ????????.????????. ????????????????????. ✅✅✅ ???? ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? ???????? ???????????????? ????????????????????????! ☕️???? ~ do 16h 1 uro ????️ brezplačno ~

Objavil/a Meeting Point marina lounge bar dne Nedelja, 26. september 2021