FERRARIJA PO SILOVITEM TRKU PREPOLOVILO: Umrl znani DJ, ki naj bi divjal s hitrostjo 200 kilometrov na uro (FOTO)

Kronika

V hudi prometni nesreči na italijanski cesti je umrl 40-letni kosovsko-švicarski DJ Hysni Qestaj. S ferrarijem, s katerim naj bi divjal s hitrostjo 200 kilometrov na uro, je trčil v zaščitno ograjo na cestišču, vozilo pa je zaradi sile udarca prepolovilo. Vozilo je nato še zagorelo, poroča portal 24ur.com. 

Nesreča se je zgodila v nedeljo na cesti Ivrea-Santhià na območju italijanske občine Alice Castello. Po poročanju italijanskih medijev je bila v času nesreče v avtomobilu tudi ženska, ki je prav tako podlegla posledicam poškodb. Naj pa ne bi šlo za njegovo ženo.

Qestaj je živel v Villeneuve, na večer pred nesrečo delal v nočnem klubu v švicarskem kraju Valais, nato pa v zgodnjih jutranjih urah sedel za volan svojega ferrarija. Po podatkih prometne policije je Qestaj v trenutku trčenja najverjetneje vozil s hitrostjo okoli 200 kilometrov na uro.

Kot še poroča portal 24ur.com je identiteto umrlega DJ-ja potrdil njegov brat, glavni tožilec iz Vercellija pa je odredil DNK identifikacijo dveh zažganih trupel.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija