EVROPSKO PRVENSTVO V SEKSU: Komaj se je začelo, pa že hud škandal (VIDEO)

Svet

Svet erotične industrije je pretresel incident, ki se je zgodil na Evropskem prvenstvu v seksu. Dogodek, ki se je komaj začel, se je predčasno končal v kaosu. Tekmovanje naj bi trajalo mesec in pol ter vključevalo 20 držav, med njimi tudi Slovenijo. Toda organizator naj bi izneveril tekmovalce, saj, kot navajajo, naj jim ne bi niti v celoti povrnil potnih stroškov. Poleg tega naj bi se celo fizično spravil nad tekmovalko. Šokantne izjave je na svojem Facebook profilu delil sodnik, Slovenec, ki je bil priča dogajanju, napadena tekmovalka pa je zgodbo razkrila na Instagramu. 

Danes se je ekipa igralcev zbrala v Budimpešti, kjer bodo posneli kratke intervjuje, v katerih bodo razkrili vse nepravilnosti, s katerimi so se srečali. Žal je sodnik sam postal del fizičnega obračuna, ko je 100-kilogramski organizator napadel tekmovalko, ki tehta zgolj 45 kilogramov. V tem kaosu je sodnik prevzel vlogo reševalca in se zavzel za varnost tekmovalke.

Objavil/a Somnio Rene dne Sreda, 14. junij 2023

Do incidenta je prišlo, ko je tekmovalka organizatorja posnela med svojim neposrednim prenosom, da bi svojim sledilcem sporočila, kaj se ji je zgodilo. Glede na njeno število sledilcev, ki presega 180.000, je posnetek postal viralen, kar je dodatno razširilo zgodbo.

Povezava do posnetka incidenta

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Pjero Panin |  14 .06. 2023 ob  16: 39
Sem bil ocividec enemu sporu bla sta starejsi par in nekaj let mlajsi mozakar zadeva je bla opasna po kricanju prihajala je tudi policija...
Neki se kregajo in rece moski zenski pusi kurac!
Ta mu odgovori ou ma nebi dala v usta to smrdeco stvar,smrdi ma niti mrtva.Pol je njen moz se vmesal zraven in zacel malo kalmirat stvari,ma se je vidlo da se ga je dotaknilo
manemebasat |  14 .06. 2023 ob  14: 24
Pričakovano. Saj ne moreš biti normalen, če se prijaviš na kaj takega.
Martin Kacur |  14 .06. 2023 ob  12: 25
20
Slovenci moramo zmagat. Mi imamo to v geni. Od malega nas jebejo pa tudi mi jebemo druge, ko zrastemo. Najboljši smo pa v jebanju med sabo. Tudi brez razloga, kar tako.