ENI PRAVIJO, DA JE NATEG, DRUGI SO NAD TO MOŽNOSTJO NAVDUŠENI: Se s turističnim bonom res lahko nakupuje v Hoferju?

Že lani se je pojavila "nagradna igra," kjer naj bi sodelujoči imeli možnost zamenjave turističnih bonov za bone Hoferjeve trgovine. Nekateri so bili nad to opcijo navdušeni, na drugi strani pa so se v različnih Facebook skupinah pojavljaje špekulacije, da naj bi šlo za potegavščino. Ker je tovrstna menjava na voljo tudi letos, smo se situacijo odločili preveriti pri Hoferju in podjetju Zymzo, kjer lahko dotične bone prejmete.

Fotografije so simbolične. 

Za naš portal so pri podjetju Zymzo pojasnili, da ne gre zgolj za zamenjavo turističnih bonov za Hoferjeve bone, temveč je v menjavo vključena tudi nočitev v hotelu. V sklopu ponudbe podjetja Zymzo lahko tako koristite vaš turistični bon v hotelu v Katrca v Ljubljani ali v hotelu Park na Ptuju, nato pa prejmete še "darilo" v obliki Hoferjevih bonov v vrednosti 40 evrov. V kolikor doslej še niste koristili lanskih turističnih bonov, lahko na enak način unovčite tudi slednje, s tem, da bi naj zanje prejeli 80 evrov Hoferjevih bonov.

V podjetju še dodajajo, da niso edini s tovrstno ponudbo pri nas. Turistične bone z izplačilom "darila" naj bi bilo možno koristiti pri različnih ponudnikih. 

Če boste pri omenjenem podjetju koristili bone iz lanskega leta, se lahko pri izplačilu Hoferjevih bonov odločite zavrteti kolo sreče, kjer lahko poleg koriščenja bona v obliki namestitve nato zadanete še "darilo" v vrednosti od 70 do 150 evrov Hofer bonov. Z letošnjimi boni te možnosti ni, je zgolj fiksno izplačilo darila bonov v vrednosti 40 evrov, še pojasnjujejo v Zymzu.

Gre za potegavščino?

Pri podjetju Hofer so za naš portal povedali, da je podjetje Zymzo nakupovalne bone od njih zares odkupilo in da so z njihovo uporabo seznanjeni, vendar pa naj bi šlo pri tem zgolj za poslovno transakcijo in ne za širše sodelovanje z omenjenim podjetjem. Prav tako naj ne bi poznali pravil nagradne igre oz. zamenjave.

Na spletu so se med drugim pojavile špekulacije, da je menjava bonov potegavščina, saj pri Hoferju darilni boni naj ne bi bili več na razpolago.

Kot pojasnjujejo, ti v Hoferjevih v trgovinah trenutno res niso na voljo za nakup, saj pripravljajo nove rešitve. Še vedno pa se lahko v njihovih trgovinah unovčijo boni, ki jih prejmete pri podjetju Zymzo, so še navedli.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
TORUS |  05 .08. 2021 ob  17: 02
Žal premnogi komaj shajajo skozi pandemijo in ne bom presenečen, če bo delež takšne porabe bonov oz. vavčerjev prevladal. Marsikje danes ni kaj dati na mizo!