EKSPLOZIJI V ŽUSTERNI BOTROVAL SPOR: Povzročil jo je domačin, hudo poškodovanega 58-letnika odpeljali v UKC (FOTO)

Kronika

Včeraj ob 16.30 je v Žusterni prišlo do eksplozije, o čemer smo že poročali. S Policijske uprave (PU) Koper so danes sporočili, da je 32-letni domačin sosedom nastavil močnejšo petardo. Hudo je poškodovala 58-letnika, ki so ga odpeljali v UKC Ljubljana.

Po prejetju obvestila o eksploziji so policisti nemudoma odšli na kraj nesreče in ga zavarovali. Pri ogledu so sodelovali tudi bombni tehniki iz Oddelka za protibombno zaščito Specialne enote policije. Ugotovili so, da je 32-letni domačin sosedom, s katerimi je v sporu, nastavil močnejšo petardo, kupljeno na črnem trgu. Njegov 58-letni oče je to opazil in hotel petardo odstraniti, takrat pa je eksplodirala. Eksplozija mu je hudo poškodovala prste na rokah, zato so ga takoj odpeljali v UKC Ljubljana na zdravljenje, so danes nesrečo bolj podrobno opisali na PU Koper.

Osumljenega 32-letnika so prijeli in mu odredili pridržanje. "Trenutno je še vedno v policijskem pridržanju, po zaključenih postopkih pa mu sledi kazenska ovadba za kaznivo dejanje povzročitev splošne nevarnosti in kaznivo dejanje povzročitev hude telesne poškodbe," so še zapisali na PU Koper.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Koper |  10 .05. 2020 ob  09: 50
Vprašanje za kaj je šlo.Mu je ta soseda pošteno stopila na žulj.
Naslov je pa brutalen.Domačin,.....
Na koncu te označijo za neprištevnega.
Pa soseda,je tudi domačinka?
ManofSteel |  09 .05. 2020 ob  13: 11
11
Bedak prve kategorije...