EKSPLODIRALO V VEČSTANOVANJSKI STAVBI: Ena oseba huje poškodovana, evakuiranih 28 stanovalcev, premoženjska škoda je velika (FOTO)

Kronika

V večstanovanjski stavbi na območju Kranja je danes okoli 7.30 prišlo do eksplozije plina, kažejo do zdaj zbrane informacije Policijske uprave (PU) Kranj. V stanovanju, kjer je eksplodiralo, je bil v tem času 89-letni moški, ki je bil hudo poškodovan in so ga z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico, nastala pa je tudi velika škoda.

V Kranju, v bližini glavne avtobusne postaje, je prišlo do eksplozije. Prosimo vas, da ne hodite v bližino in se držite...

Posted by Gasilsko reševalna služba Kranj / Fire & rescue service Kranj on Tuesday, January 16, 2024

V eksploziji je bilo poškodovanih več stanovanj v tem objektu in parkiranih vozil v okolici, pri tem pa je nastala velika premoženjska škoda. Interventne službe so po eksploziji iz stavbe evakuirale 28 stanovalcev, ki niso bili poškodovani, so sporočili s PU Kranj.

Interventne službe na kraju zaključujejo aktivnosti, policisti pa so opravili ogled. Vzrok za eksplozijo plina v stanovanju še ni znan in ga kriminalisti še preiskujejo. Kriminalisti nadaljujejo zbiranje obvestil in vodijo preiskavo kaznivega dejanja zoper splošno varnost ljudi in premoženja. O vseh ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo, so še sporočili.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija