EKSPLODIRALO V VEČSTANOVANJSKI STAVBI: Ena oseba mrtva, stanovalce evakuirali

Kronika

Na območju Slovenskega Javornika je včeraj okoli 19. ure v enem od stanovanj večstanovanjske stavbe odjeknila eksplozija. Po prvih podatkih je prišlo do eksplozije plina v stanovanju, v katerem je bil v tem času 74-letni moški, ki je zaradi posledic na kraju umrl, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Danes so nam zopet zapiskali pozivniki????, požar stanovanjskega objekta. Na intervenciji smo sodelovali z 12 člani ter 2 vozili. Pomagali smo našim poklicnim kolegom pri gašenju požara

Posted by PGD Jesenice on Tuesday, May 28, 2024

Požar so pogasili gasilci. Iz stavbe so evakuirali štiri stanovalce, ki niso bili poškodovani. Vzrok za eksplozijo plina v stanovanju še ni znan, poteka nadaljnja kriminalistična preiskava.

Ob eksploziji je nastala velika premoženjska škoda. Kriminalisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo o vseh ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Policisti na območju Ptuja obvladali moškega, ki je grozil z uporabo plinske jeklenke

Na območju Ptuja pa je včeraj potekala policijska intervencija v enem izmed stanovanjskih blokov zaradi groženj moškega v zvezi z uporabo plinske jeklenke. Na kraju ni več neposredne nevarnosti za ljudi, saj so policisti moškega obvladali in preprečili nadaljnje ogrožanje življenja ljudi in povzročitev morebitne škode, so sporočili s PU Maribor.

Policisti so med intervencijo na kraj napotili več policijskih patrulj iz različnih enot, o dogodku pa so obvestili tudi policijskega pogajalca. Stanovalce bloka so evakuirali.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija