DVE JUTRANJI TRČENJI NA AVTOCESTI PROTI TRSTU: Življenje sta izgubili dve osebi, štiri osebe poškodovane

Kronika

Na odseku med San Giorgiom in Latisano na avtocesti A4 je prišlo ob 8.15 do že druge današnje prometne nesreče. V trčenju kombija in tovornjaka s priklopnikom sta življenje izgubili dve osebi, tri pa so poškodovane.

Na istem odseku je prišlo ob 4. uri zjutraj do nesreče, kjer se je prevrnil tovornjak hladilnik. Voznik tovornjaka se je v nesreči poškodoval, a po poročanju Primorskega dnevnika ni v življenjski nevarnosti. Nastale so dolge kolone vozil, kljub opozorilom elektronskih panojev, da je na avtocesti nesreča, pa je prišlo ob 8.15 do še enega trčenja.

Trčila sta kombi in tovornjak s priklopnikom. Obe žrtvi in trije poškodovani so se vozili v kombiju.

Na kraju so reševalci službe 118, policija, gasilci in osebje družbe Autovie Venete. Posledice prve jutranje nesreče, v kateri je voznik tovornjaka trčil v sredinsko betonsko varnostno ograjo, se prevrnil in izgubil tovor mesa, ki je padel na cestišče, so medtem delno odstranili.

Odsek med vozliščem pri Portogruaru in Latisano v smeri proti Trstu je sicer ponovno odprt, a je promet upočasnjen. Odsek v smeri Benetk pa je še vedno zaprt.

Na avtocesti A4 nastajajo večkilometrski zastoji, še poroča Primorski dnevnik. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija