DVA VEČJA PSA STA SE SPRAVILA NA PUDLJA: V Spodnjih Škofijah preskočila ograjo in ga pogrizla

Kronika

V Spodnjih Škofijah je včeraj zvečer prijavitelj sprehajal psa pudlja, ko sta z dvorišča hiše preskočila ograjo dva večja psa in pogrizla pudlja. Odpeljal ga je na veterino. Policisti so takoj zbrali vsa obvestila in ugotovili 54-letnega lastnika. Eden od psov ni cepljen in ni čipiran. Zaradi tega prekrška in napada bo obveščen UVHVVR, uveden je tudi hitri postopek po Zakonu o spremembah in dopolnitvah Zakona o zaščiti živali.

Fotografija je simbolična.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 58 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 141 klicev. Obravnavali so 13 prometnih nesreč z materialno škodo in 3 z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in tri tatvine, zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v štirih primerih.

V Postojni je nekdo vlomil v klet, iz katere je ukradel set ročnega akumulatorskega orodja znamke Makita, vreden 1500 evrov.

Ponoči je nekdo vlomil v VW Transporter, parkiran na makadamskem parkirišču pri tržnici v Kopru. Lastniku so ukradli opremo za ozvočenje, vredno najmanj 3.000 evrov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija