DRUŽINSKO NASILJE, KI BO ESKALIRALO ZARADI KARANTENE? Brutalno pretepel ženo, nato si je sodil sam

Kronika

Na območju občine Sveti Jurij ob Ščavnici so policisti v ponedeljek popoldne posredovali zaradi nasilja v družini. Kot so ugotovili, je 52-letnik fizično napadel svojo ženo in jo hudo poškodoval. Ko je žena zbežala iz hiše po pomoč, je hišo zapustil tudi moški, ki je nato storil samomor.

Fotografija je simbolična. 

V pretepu naj bi ženska utrpela hude telesne poškodbe, zaradi katerih naj bi potrebovala bolnišnično oskrbo.

Po informacijah portala Mariborinfo naj bi policisti moškega našli obešenega v zapuščenem hlevu.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Murska Sobota, bodo policisti po zaključku preiskave na okrožno državno tožilstvo podali poročilo glede storitve kaznivega dejanja nasilja v družini in kaznivega dejanja hude telesne poškodbe.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Lili |  31 .03. 2020 ob  14: 32
@kjessi
Ni vedno preprosti iti narazen in še potem ko grejo nekateri narazen bivši ubije ali se maščuje... Nekaj je hudo narobe s to družbo!
kjessi |  31 .03. 2020 ob  12: 10
Lili. Država ne more biti kriva za čisto vse. Če se ljudje ne razumejo, naj grejo narazen. Če se ga pa nekdo napije ......
Lili |  31 .03. 2020 ob  10: 42
Pa dobro, kaj je s temi ljudmi? Koliko je nasilja v družini, koliko je samomorov? pa naj že enkrat začne delat država in javnost in zdravstvo na tej preventivi, ne pa da naloži delodajalcem nalogo za telovadbo na delovnem mestu!