DRUŽINA TEKLA POLMARATON S ŠESTLETNIM SINOM: Kritiki so poklicali socialno službo (FOTO, VIDEO)

Trendi

Kami in Ben Crawford sta bila na družbenih omrežjih na udaru kritikov, ker sta tekla maraton s svojim šestletnim sinom. Starša sta sporočila, da je njun sin Ranier tekel The Flying Pig Marathon v Cincinnatiju, mestu v ameriški zvezni državi Ohio. Omenila sta, da se je po 32 kilometrih fizično mučil in želel sesti vsake tri minute. Kritiki so zaradi domnevnega ogrožanja otroka poklicali socialno službo.

"Jokal je, zato sva mu obljubila dva paketa čipsa, če bo nadaljeval s tekom," sta zapisala Kami in Ben ter ​​objavila fotografijo, na kateri šestletnik drži čips. Poudarila sta, da je njunih pet starejših otrok dirko končalo uro pred njimi, nato pa so v cilju čakali nanju in bratca Ranierja.

"Otrok je videti žalosten in izčrpan. Ne morem verjeti, kaj ljudje počnejo za všečke," je komentiral en uporabnik Instagrama.

"Ta zgodba je težka za branje," je dodal drugi.

Potem ko so objave pritegnile pozornost, sta starša sporočila, da so socialni delavci nenapovedano prišli k njim na dom, da bi se z otroki pogovorili o prijavi ogrožanja šestletnika.

"Njegov jok in počasno gibanje sta bila posledica čustvenega razočaranja in standardne maratonske utrujenosti. Sploh ni hotel obupati," sta se branila Kami in Ben.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija