DRAMA S POBESNELIM BIKOM SE JE KONČALA S STRELI: Napadel dve osebi, policistom ga ni uspelo umiriti

Slovenija

Na žalskem območju je v ponedeljek razjarjeni bik, ki je že pred dnevi pobegnil s kmetije na območju Šmartnega ob Paki, prestrašil več občanov. V hlevu v Založah je napadel lastnika, ki se je uspel ubraniti. Policisti so bika poskušali umiriti, ker pa je postajal vedno bolj agresiven in nevaren, so ga morali ustreliti.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Celje, v streljanju ni bil ogrožen nihče od občanov. Bik po doslej zbranih podatkih ni poškodoval nikogar od občanov, do kakšne posamezne poškodbe je morebiti prišlo, ko so se mu občani, ki jih je napadal, umikali in bežali.

Bik je škodo povzročil na več ograjah in objektih. O celotni zadevi policija še zbira obvestila.

Pobeglega bika so občani, ki ga lastnik ni uspel najti, v ponedeljek okoli 15.30 ure opazili med Podvinom in Polzelo, v bližini križišča za Goro Oljko in nato v centru Polzele, kjer se je zagnal v občana, ki mu je na srečo uspelo pobegniti. Bik je nato odšel do bližnje kmetije na območju Založ, kjer je v hlevu napadel lastnika, ki je potem pobegnil na dvorišče bližnje stanovanjske hiše.

Policisti so na kraju stanovalce takoj napotili v hišo, ker jim bika ni uspelo umiriti, so ga potem ustrelili.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
magik |  21 .09. 2021 ob  14: 06
Ahahahaha...policistom ga ni uspelo umiriti...hahahaha.
Od kdaj so policisti pristojni za umiritev pobesnelega bika? hahaha.... globo bi mu napisali in položnico na rog pripeli...to bi zihr pomagalo hahahaha, če to ni vic stoletja...