DRAMA NA PARKIRIŠČU KOPRSKEGA PODJETJA: Zoper voznika bo podano poročilo na tožilstvo

Kronika

Včeraj je na parkirišču koprskega podjetja 39-letni voznik tovornega vozila trčil v 68-letnega zaposlenega. Pešec je padel in si zlomil roko. Kot so sporočili koprski policisti, bo zoper voznika podano poročilo na Okrožno državno tožilstvo v Kopru.

Fotografije so simbolične.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjem dnevu intervenirali v 49 primerih in na številko 113 prejeli skupno 155 klicev. Obravnavali so sedem prometnih nesreč z materialno škodo. S področja kriminalitete so obravnavali štiri tatvine, eno kaznivo dejanje ponarejanja listin, zaradi kršitev javnega reda so bile tri intervencije.

V Postojni je nekdo ukradel gorsko kolo Rock Rider ST 50L, črne barve. Lastnik je oškodovan za 200 evrov. V Divači pa je nekdo ukradel neregistrirano kolo z motorjem znamke Gilera, tip Runner 50, št. šasije ZAPC3620000011367, brez nameščenih okrasnih plastik. Lastnica je oškodovana za 750 evrov.

Na mejnem prehodu Sečovlje sta dva 69-letna državljana Slovenije v postopku policistu pokazala ponarejeni zdravstveni potrdili o prebolevnosti covida-19. Sledita kazenski ovadbi.

V Luciji so policisti ustavili 71-letnega voznika osebnega avtomobila. Preizkus alkohiziranosti je pokazal rezultat 0,78 mg/l. V Divači so policisti ustavili 57-letnega voznika osebnega avtomobila. Preizkus alkohiziranosti je pokazal rezultat 0,66 mg/l. V Izoli pa so policisti ustavili 49-letnega voznika osebnega avtomobila. Preizkus alkohiziranosti je pokazal rezultat 0,77 mg/l. Vsem sledi obdolžilni predlog.

V Izoli je 32-letni voznik osebnega avtomobila pri manevriranju na klančini zapeljal na škarpo, kjer je vozilo obtičalo. V postopku je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola (0,78 mg/l). Sledi obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Policisti na območju PU Koper so v zadnjih 24 urah obravnavali pet ilegalnih prehodov državne meje. Pri Starodu enega državljana Afganistana, na območju Ilirske Bistrice (odcep za Male Loče) pa tri državljane Afganistana in enega državljana Bangladeša. Vozila jih je 35-letna državljanka Hrvaške.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija