DRAMA NA MEJNEM PREHODU SEČOVLJE: Potnica se ni odzivala, policista na njej opazila kri

Kronika

V ponedeljek zgodaj zjutraj je na mejni prehod Sečovlje pripeljal avtobus z nemškimi registrskimi tablicami. Zapletlo se je zaradi starejše potnice, ki se ni odzivala na prošnjo, naj pokaže dokumente. Policisti so na njej opazili kri.

V ponedeljek po 5. uri sta imela policista PMP Dragonja na mejnem prehodu Sečovlje v obravnavi avtobus nemških registracij, ki je želel izstopiti iz države. Pri opravljanju mejne kontrole sta policista starejšo gospo prosila, naj pokaže dokumente, a se ta na njune pozive ni odzivala. Okoli njenih usta sta opazila kri.

Policista sta takoj preverila njen utrip in jo dala v bočni ležeči položaj, zatem pa poklicala reševalce. V tem je prišla do njiju druga potnica, po poklicu zdravnica, in poskušala pomagati. Preverila je utrip in bolnico, za katero se predvideva, da je doživela možgansko kap, pustila v ležečem položaju.

60-letno državljanko Nemčije so reševalci odpeljali v bolnišnico in ji tako rešili življenje, so zgodbo s srečnim koncem opisali na koprski policijski upravi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  08 .06. 2022 ob  13: 46
28
Zanimivo, če ne bi bilo meje...najbrž bi bila že pokojna. Vedno se najde nekaj pozitivnega v negativnem. Odlično Policija!