DRAMA NA AVTOCESTI PRI KOZINI: Dojenček se je pričel dušiti in nehal dihati

Kronika

Sinoči, nekaj minut po 20. uri, se je na avtocesti med Kozino in Divačo odvila prava drama. Dojenček se je pričel dušiti in nehal dihati, piše na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje.

Fotografija je simbolična. 

V osebnem avtomobilu, ki je bil na poti iz smeri Kopra proti Ljubljani, se je dojenček pričel dušiti in je prenehal z dihanjem. Voznik je vozilo ustavil zaustavil na odstavnem pasu avtoceste na Kozini in poklical pomoč.

Na intervencijo so izvozili gasilci PGD Materija, ki so ob prihodu na kraj ugotovili, da sta dojenčku že pomagala priseben voznik in sopotnik, ki sta peljala mimo, in z nudenjem prve pomoči ponovno vzpostavila dihanje. Dojenčka in mamico so reševalci po oskrbi odpeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center.

Zaradi dogodka je bil vozni pas avtoceste zaprt približno 40 minut, so zapisali gasilci PGD Materija, ki so na intervenciji sodelovali z devetimi osebami in dvema voziloma.

NUDENJE PRVE POMOČI - KOZINA, 14.06.2020 ob 20.11 V osebnem avtomobilu, katerega voznik je vozil po avtocesti iz smeri...

Objavil/a PGD Materija dne Nedelja, 14. junij 2020

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija