DONOSEN, A SMRDLJIV POSEL: S prodajo "prdcev" zasluži dobrih 44 tisočakov na teden (VIDEO)

Svet

Avstralska resničnostna zvezdnica Stephanie Matto je prišla do donosno podjetniško idejo. V steklenih kozarčkih prodaja svoje vetrove, z njimi pa na teden zasluži do 70.000 avstralskih dolarjev oziroma dobrih 44.000 evrov.

Stephanie je svoje število sledilcev na družbenih omrežjih povečala po sodelovanju v resničnostnem šovu 90 Day Fiancé, zdaj jih šteje 230.000. Nedavno pa se je domislila izredno donosnega posla. V stekleničkah prodaja svoje vetrove oziroma po domače "prdce".

Stephanie v objavi na Instagramu razkriva, da se je za to odločila zaradi velikega povpraševanja"Delo na lastni platformi za odrasle me je v zadnjih nekaj mesecih seznanilo z obstojem različnih vrst tržnih niš," je pojasnila in dodala: "V preteklih letih sem prejela več sporočil moških in žensk, ki so izrazili željo, da bi kupili moje ponošene modrčke, hlačke, lase, vodo, v kateri sem se kopala, itd. Ampak mislim, da so "prdci" odlična stvar, nekaj zabavnega, nenavadnega in drugačnega. Neka novost."

Vetrove "prenese" v kozarec, zgornji del zapre, nato pa paket pošlje naročniku za dobrih 870 evrov.

Na TikToku je tudi dokumentirala postopek shranjevanja "prdca" in pojasnila, kako svoje telo pripravi na proizvodnjo plina. Povedala je, da za zajtrk rada poje fižol, beljakovinske mafine, trdo kuhana jajca, beljakovinske napitke in nekaj jogurta. Vse te sestavine, ki se združijo v njenem želodcu, ne povzročajo le veliko napihnjenosti, ampak tudi ostre vonjave.

@stepankamatto

Now the only question remaining… did I really poot 97 times in 2 days? Leave your theories below! ????❤️ ##90dayfiance ##NBCAnnieLive ##DealGuesser

♬ Take Me to Pluto - idonthateyou

Pred kratkim pa je svojemu izdelku začela dodajati še dodatek: "V kozarec rada dodam majhne cvetne liste. Mislim, da dajejo dodaten vonj in podaljšujejo življenjsko dobo "prdca". Za konec rada pustim še osebno sporočilo." Razkrila je še, da je vonj v kozarcu najbolj izrazit prva dva dni.

Stephanie trdi, da je skoraj vsak dan "bombardirana" z naročili.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Jazbetz |  17 .12. 2021 ob  18: 38
Prav to že vlada počne z nami, prodaja nam zelo smrdeče in meglene prdce že od osamosvojitve dalje, mi pa jih kar kupujemo za miljarde. Ampak žalostno, kar oboje, in ta punčara in ta "naša" vlada.
ManofSteel |  17 .12. 2021 ob  00: 09
Pa to je odraz leve politike, privatizacija televizije, medijev in vam prodajajo za vaš denar točbo to. In potem pravite, da je svet šel v k.... res je. Singapur je dal dušo za se odstranit od bolanega sveta. Narod zamislite se!! Volit 24 aprila ZA to vlado!! EU vrednote je treba vrnit nazaj!!
Alozi |  16 .12. 2021 ob  22: 12
Bolano! Ta svet je šel v k***c! Res je šel.
To je fanj, za se zamisit!!!
 |  16 .12. 2021 ob  13: 11
16
ta svet res mora it v k...c!
vplivnice ...
pa vsaka ki gre mimo kamere je vplivnica sploh pri nas v slo
vsi neki težki veleumi, !"znani slovenci, vplivneži, vsi ki se le sprehodijo mimo kamer