'DOMINO EFEKT' NA PRIMORSKI AVTOCESTI: Povzročil ga je Nemec, na Šmarski cesti pa 18-letnik

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 54 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 140 klicev. Obravnavali so 24 prometnih nesreč z materialno škodo in štiri z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in eno tatvino, zaradi kršitve javnega reda so intervenirali v dveh primerih. Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali en nezakonit prehod državne meje.

Včeraj ob 13.38 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na avtocesti pri Ravbarkomandi. 32-letni državljan Nemčije je z osebnim avtomobilom peljal proti Uncu, ko je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v betonsko ograjo. Po trčenju je vozilo odbilo v levo, kjer je trčil v zadnji levi blatnik osebnega avtomobila 22-letnega državljan BiH. Tega je odbilo v tretji osebni avtomobil, zatem pa še v tovorno vozilo državljana Madžarske. Državljan BiH se je v trčenju lažje poškodoval, povzročitelju, državljanu Nemčije, pa so izdali plačilni nalog.

Ob 14.50 pa je na Šmarski cesti v Kopru 18-letni voznik kombija zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v pred njim stoječi avtomobil 38-letnika, katerega je odbilo v vozilo pred njim, ki ga je vozil 20-letni voznik. Povzročitelju so policisti izdali plačilni nalog. 38-letni voznik se je pri trčenju lažje poškodoval.

Kraje in vlomi

V Kopru so ukradli zaklenjen moped Piaggio zip 25, reg. KP9C-1K, modre barve, vreden 1500 evrov.

V Portorožu je nekdo vlomil v hišo, iz katere je odnesel manjši sef z gotovino.

Eden brez izpita, drugi pod vplivom drog

Popoldan so v Hrvatinih zasegli osebni avtomobil 40-letniku, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 4.15 so v Kopru ustavili 42-letnega voznika osebnega avtomobila, pri kateremu je bil hitri test za droge pozitiven na kanabis. Strokovni pregled je odklonil, sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija