DOMAČIN TURISTA PRISILIL, DA POBERETA SMETI, KI STA JIH ODVRGLA V REKO: "Tega ne počnete v Nemčiji, pa ne boste niti v Bosni!" (VIDEO)

Svet

Videoposnetek moškega, ki je zakonski par zasačil pri tem, ko sta v naravo odvrgla smeti, je kmalu po objavi postal viralen. Razlog? "Ljubitelj narave" ju je namreč prisilil, da se vrneta, stopita v reko in pobereta vse odvržene odpadke.

Moški in ženska z avtomobilom nemški registrskih tablic sta v reko Usoro, ki se nahaja v mestu Jelah na severu Bosne, odvrgla tri vreče smeti. Pri dejanju ju je opazil domačin, ki je paru sledil z avtomobilom, ju ustavil, nato pa prisilil, da se vrneta in pobereta vse odvržene odpadke.

V videu lahko slišite zakonca, ki se moškemu opravičujeta, da nista imela zabojnika, kamor bi smeti lahko odvrgla. Hkrati pa naj ne bi vedela, ali lahko smeti vržeta v tuj zabojnik.

"Ali v Nemčiji tudi lahko tako mečete smeti? Tam bi plačali globo. Moral bi poklicati policijo, da vas kaznuje," jim jezno pove domačin.

SVAKA ČAST | Snimio dijasporce iz Njemačke kako bacaju smeće u rijeku pa ih vratio da pokupe: Smije doći i baciti ovdje u Usoru, ja ću vas naučiti pameti, došla si u Bosnu i misliš da možeš raditi šta hoćeš

SVAKA ČAST | Snimio dijasporce iz Njemačke kako bacaju smeće u rijeku pa ih vratio da pokupe: “Smije doći i baciti ovdje u Usoru, ja ću vas naučiti pameti, došla si u Bosnu i misliš da možeš raditi šta hoćeš”. Više na: https://www.072info.com/ogorceni-gradanin-dosli-ste-iz-njemacke-da-bacate-smece-e-ja-cu-vas-nauciti-video/

Objavil/a 072info dne Četrtek, 05. avgust 2021

Nato posnetek pokaže žensko, ki se spusti proti reki, v katero je odvrgla tri vreče smeti, in jih pobere. "V Nemčiji imamo zabojnik, tukaj nimam zabojnika. Pa sem si rekla, da bo voda odnesla. Se opravičujem," se je opravičevala ženska.

Domačin je paru nadalje razložil, da je v Jelahu 50 zabojnikov smeti, le v središču jih je 20, zato za njuno dejanje ni opravičila.

Videposnetek je kmalu postal viralen, mnogi pa so se strinjali, da bi takšnega "nadzornika" potrebovali povsod.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
en iz raje |  09 .08. 2021 ob  16: 47
Heroj !
vseved |  09 .08. 2021 ob  04: 27
16
Ma kakšna turista -gastarbajtera , ki se ne moreta znebiti balaknskih manir.
Piero Panin |  08 .08. 2021 ob  19: 00
Spostuj starejse,
Kdorkoli je kaj takega dozivu so se mu vrednoste in v tisto kar so ga ucili zacele malo majat in vsekakor ni prijetna izkusnja ko spoznas da je tvoj oce al nono se vecji punker kot si sam