DODATNIH 50 PARKIRNIH MEST ZA BARKO: Komu bodo namenjena?

Koper

Koprska občina bo na novo zarisala parkirna mesta na parkirišču za Barko 1 in 2 in s tem zagotovila dodatnih 50 parkirnih mest. Komunalno podjetje Marjetica Koper bo dela zaključilo do konca tedna. Kot zagotavljajo na mestni občini, cene parkiranja ostajajo nespremenjene, na parkirišču pa lahko parkirajo tudi imetniki splošnih abonmajev.

Na parkirišču za poslovno stavbo Barka, ki ga upravlja Marjetica Koper, je trenutna kapaciteta 440 parkirnih mest, z novo pridobitvijo pa bo občina poskrbela za 50 dodatnih mest oziroma skupno 490 parkirnih mest, so sporočili iz Mestne občine Koper.

Delavci Marjetice bodo poševne parkirne prostore nadomestili s parkirnimi mesti, ki bodo odslej zarisana pod pravim kotom. Dela začenjajo danes, zaključili pa jih bodo predvidoma do konca tedna.

Parkirišče za Barko sicer še naprej obratuje od 6. do 15. ure, cenik parkiranja pa je enak kot na drugih parkiriščih Mestne občine Koper. Za prvo uro je treba odšteti 0,5 evra, za vsako naslednjo pa en evro. Na parkirišču lahko parkirajo tudi imetniki splošnih abonmajev, so še spomnili na koprski občini.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija