DOBRODELNI KONCERT V NEDELJO: Zbirali bodo za brezdomne tačke Slovenske Istre

Koper

Mladinsko društvo Marezige in Obalno zavetišče za živali vabita v nedeljo, 4. septembra, ob 19. uri na dobrodelni koncert. Hiša kulture v Sv. Antonu bo gostila prireditev, na kateri bodo zbirali prostovoljne prispevke za brezdomne mucke in psičke iz vseh štirih občin Slovenske Istre. Vstop na koncert bo seveda brezplačen, materialne ali finančne donacije pa boste lahko oddali na stojnici Obalnega zavetišča na vhodu.

Na koncertu bodo nastopili fantje in dekleta iz big band orkestra Bend-it. Mlad lokalni orkester deluje od leta 2018 pod vodstvom priznanega saksofonista Lovra Ravbarja. Člani orkestra so profesionalni in šolajoči se glasbeniki, ki jih druži medsebojni prenos znanja in ljubezen do skupnega muziciranja. Orkester zagovarja preigravanje big bandovskih klasik, hkrati pa tudi ustvarjanje avtorske glasbe. S svojimi aranžmaji se vedno bolj gibajo v smeri iskanja prepoznavnega, povsem (samo)svojega sloga. Obljubljajo dobro uro in pol dolg koncert, kjer boste prišli na svoj račun ljubitelji različnih žanrov.

V Obalnem zavetišču za živali bodo veseli vsakršne donacije, tako materialne kot finančne. Bližajo se hladnejši dnevi, zato lahko živalicam odstopite odrabljene odeje, brisače, deke ali vzglavnike. V omari lahko pobrskate tudi za kakšnim starejšim povodcem ali igračko vašega ljubljenčka. Zapuščenčki bodo hvaležni prav vsake pomoči, ki jim jo boste namenili. Za vse dodatne informacije o koncertu jih lahko kontaktirate na elektronski naslov zavetisce@marjeticakoper.si.